Standbouw Arti ’70 BV ontwerp en produceert stands en interieurs. Onze opdrachtgevers zijn nationale en internationale bedrijven, communicatiebureaus, eventbureaus en beursorganisatoren. Wil jij weten wat wij allemaal doen en voorbeelden zien van onze projecten? Bekijk dan onze website: www.arti70.com

Vanwege de groei in de branche zijn wij per direct op zoek naar een fulltime

TIMMERMAN/VROUW  

De timmerman zorgt voor een tijdige en kwalitatief goede oplevering van (houtbouw) stands- en interieurprojecten conform de planning en tekening. Als timmerman kan je van een tekening af werken en je hebt inzicht in de werkzaamheden. Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband werken, je houdt van aanpakken en denkt graag mee met de klant. Je kunt overweg met diverse gereedschappen en houtbewerkings-machines. Je bent als timmerman mede verantwoordelijk voor het laden, lossen en transport klaar maken van stand- en interieuronderdelen en het accuraat labelen en opslaan van deze onderdelen.

De voorbereiding van de stand en hieraan gerelateerde timmerwerkzaamheden vinden plaats in de werkplaats. Opbouw en demontage vinden op diverse locaties plaats in Nederland en het buitenland en dit kan op onregelmatige tijden zijn en/of in het weekend. Als timmerman kan je dus enkele dagen van huis zijn en dit vergt een flexibele instelling.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel, of heb je affiniteiten hiermee en kunnen we je verder opleiden tot timmerman? Mail dan je CV naar jose@arti70.com en we nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek.